Eszterházy torta
Magyar cukrászkülönlegesség

Összetevők:
Gluténmentes: rizsliszt, tojás, cukor, dió, vanilincukor, fahéj, vanília puding, tej, vaj,> rumaroma, zselatin, gluténmentes étcsokoládé és fehér csokoládé, mandula
Gluténmentes és tejmentes, laktózmentes: rizsliszt, tojás, cukor, dió, vanilincukor, fahéj, vanília puding, rizstej, vajalternatíva, rumaroma, zselatin, gluténmentes és tejmentes étcsokoládé és fehér csokoládé
Gluténmentes, tejmentes és cukormentes: teljes kiörlésű barna rizsliszt, eritrit, tojás, dió, zero vanilincukor, fahéj, vanília puding, mandulatej, vajalternatíva, rumaroma, zselatin, gluténmentes és tejmentes és cukormentes étcsokoládé és fehér csokoládé
Allergének:
tojás, szójalecitin, dió, mandula, fahéj,
Amennyiben más változatban szeretnéd hívj minket és elkészítjük.
Tápanyaginfo: 100 g termékben
Glutén- és tejmentes:
Energia:----------370Kcal / 1501KJ
Fehérje:----------3,75g
Szénhidrát:------30g
Zsír:--------------20g
Glutén-, tej- és cukormentes:
Energia:----------292Kcal / 1190KJ
Fehérje:----------3,75g
Szénhidrát:------11g
Zsír:--------------20g
-
Gluténmentes, tejmentes, cukormentes változatokban válaszd a Neked megfelelőt!
Az Esterházy-torta a magyar konyhaművészet büszkesége és az egyik legismertebb klasszikus magyar torta. A híres monarchiabeli cukrászkülönlegességek egyike.
Az Esterházy család kedvelt tortája volt, és hogy hamar meghódította a tortakedvelőket monarchia szerte. A szakácskönyvek szerint 2 fajta krémmel is tölthető, az egyik (a hagyományos) vajkrémes, a másik (a modern) tejszínes. A hagyományos torta 5 darab diós felvert rétegből és krémrétegből áll, a tetején fondan bevonattal
-
Jellemzői:
• Gluténmentes
• Tejmentes
• Laktózmentes
• Cukormentes ( hozzáadott cukrot nem tartalmaz )
• Szójamentes
• Kukoricamentes